Martes 19 de Febrero 2019, 01:02:08
Untitled Document
EL CARRER: DUES VISIONS :: 2007-03-26

Surto, miro, transformo, rebo…

Potser algun cop tens la sensació que has arribat al teu destí sense saber com, no ets capaç de recordar amb massa detall el camí que tot just acabes de recórrer. Sovint el trajecte passa desapercebut, però no per tothom. Encara queda qui ens pot recordar que existeixen els detalls, els nous angles, la bellesa de l’efímer, allò que tinc al costat i que avui per primer cop miro conscientment o no, però ho observo i em parla.

IVAN MORENO: D’una banda, el fotògraf que plasma la casualitat: un reflex anònim en un mirall, una aula improvisada, algú que ens observa, aquell que no sap que és observat... imatges en blanc i negre sense disfresses, sense complements, moments fugaços de la vida al carrer que ens conviden a pensar en el que succeeix al nostre entorn.

BITO CELS: D’altra banda, la visió del vianant que retrata el que observa i ho transforma en el que veu: ens rebel·la el que coneixem però amb un aspecte renovat, lluminós i enèrgic. Un simple gest que converteix la quotidianitat en un objecte artístic. Una nova òptica que ens fa pensar que hi ha diferents versions de la realitat, percepcions que canvien segons qui ho vegi.

En síntesi, aquí mostrem dues visions del carrer, dues visions de tantes que hi pot haver, perquè la vida flueix en totes direccions, i el carrer és ple de detalls, de colors i de blancs i negres.

Del 20 de maig al 15 d'abril de 2007

[..ver web]

[volver al listado]

 
fotografiabarcelona.com - creado y mantenido por utildesign.com